Mange børn og unge har, ligesom deres forældre, en hverdag fyldt med forventninger, præstationer, ambitioner, larm og uro. Overalt møder de krav og skal passe ind, opføre sig rigtigt og være med på den nyeste mode. De er tidligere og tidligere konstant online. Mange ”går på line” i fare for at miste balancen, skille sig ud og blive til grin eller ikke formå at leve op til deres egne og omverdens tårnhøje forventninger.

Kid

Børn

Yoga børn / familie. Læs mere

Together

Voksne

Yoga tween / teens. Læs mere

Kids in a room

Hver - dag

Jeg tror på mig selv
Jeg elsker og ærer min krop
Jeg gør altid mit bedste
Jeg lytter til min lærer 
Og holder på mit ord

Jeg kan lære hvor som helst
Når som helst
Berolige mig selv
Og få ny energi
For det jeg kan li´ 

Til yoga er der ingen forventninger og krav. Vi finder ro, tryghed, forståelse og accept. Vi får rum til at bruge vores power og samtidig tune ind på den indre ro, så vi kan mærke, hvad der føles rigtigt i forhold til os selv og de andre i rummet. Vi erfarer, at vi er forskellige og der er brug for og plads til alle.

Find børne yogahold hos min dygtige samarbejdspartner, Nina fra The Yoga Butterfly.

Handstands

Tag dit barn i hånden og kom til familieyoga, hvor vi gennem leg, yogaøvelser og fokus på åndedræt bliver hjulpet til at navigere igennem livets udfordringer med større lethed. 

Yoga i en tidlig alder fremmer selvværd, indlæring og kropsbevidsthed. Både børn og voksne kan opnå utrolig mange fordele ved yoga herunder: Fleksibilitet, styrke, koordination, øget koncentration samt kropsbevidsthed og afbalanceret sind.

Når familien laver yoga sammen, oplever I nærvær, tillid og samhørighed. Familieyoga er fuld af kreativ bevægelse, sjov og historier for alle. 

Vi tager afsæt i fantasien og drager på rejse ud i verden til fjerne lande eller på tur til cirkus. Vi leger med kroppen, åndedrættet og sanserne. Samtidig vil I alle få inspiration til at lege videre derhjemme. Vi laver klassiske stillinger, men også en del stillinger parvis og i gruppe.

Vi får god energi og bliver helt rolige til sidst, hvor vi tager os en lille, afspændende ”yogasøvn”. 

 

Tweens & Teenagere

 

Yogaundervisningen er et fristed for børn og unge, hvor der er plads til, at de kan være sig selv – helt uden forventninger og konkurrence. 

Yoga er en fantastisk måde at finde ro i en hverdag fyldt med skole, krævende fritidsaktiviteter, irriterende forældre, kærlighed, pubertet og konstant online forbindelse til omverden.

Yoga for børn op til præpuberteten fungerer meget ligesom familieyoga ud fra en temabaseret, legende tilgang. Når børnene bliver ældre, begynder yogaen at antage en mere klassisk form og tweens og teenagere introduceres til meditation og yogaens livsfilosofi. 

Undervisningen tager udgangspunkt i forskellige temaer så som: Venskab, glæde, styrke & kraft, natur m.v.

Vi bruger derigennem yogaen til at observere og rumme de forandringer, der opleves i disse år, såvel fysisk som mentalt og følelsesmæssigt. 

Book en workshop

 

Drawing
Drawings
 

Yoga for voksne

Blidhedspower for alle uanset niveau

Yin og Yang er betegnelser, som de fleste kender, som de modsætninger vi balancerer imellem livet igennem. Intet er udelukkende yin eller udelukkende yang. Der er noget yin og noget yang i alting og kunsten er at opretholde en balance imellem dem. Hvis der kommer for stor ubalance er prisen høj: Fra dårligt humør, manglende energi og lavt immunforsvar, til stress, depression og alvorlige sygdomme. 

De fleste af os har en hverdag, der er meget præget af Yang; effektiv, udadvendt og præstations-fokuseret. Yin Yoga kan derfor være en kærkommen mulighed for at få bedre balance og dermed mere energi og velvære. 

Yin yoga kombineret med dynamisk yang yoga, skaber en balance mellem den feminine, meditative hvilende yoga og den maskuline, styrkende yoga. Som modsætning til yang yoga, der aktivt styrker kroppen og skaber handlekraft og varme, dyrker vi yin Yoga for at fremme indre ro og nærvær samt afbalancere nervesystemet gennem fordybelse i stillingerne. 

Derfor guider jeg dig igennem en bevidst, blid dynamisk yoga sekvens, der indeholder elementer fra både den kraftfulde vinyasa og fordybende yin yoga. Jeg supplerer med balancerende åndedrætsøvelser og afslutter timen med en samlende afspænding.

- En fortrinlig god mulighed for, at skabe fysisk og psykisk balance, styrke og smidighed

Det er ingen forudsætning, at du har erfaring med yoga – jeg tilpasser den enkeltes niveau.

 

  • Book en inspirationsaften med yoga og evt. personligt program, kontakt

Book en workshop:

1 Dags intro til Familie-, Børne- og tween/teen yoga

 
Ønsker du dig ny inspiration og en håndfuld redskaber til at opnå større nærvær i dit arbejds-, studie- og fritidsliv?

 

  • For forældre/voksne som ønsker inspiration til større nærvær og ro med børn/unge
  • For familier som ønsker en dejlig, nærværende og fantasifuld oplevelse
  • For tweens/teens der gerne vil have redskaber til at tackle hverdagens mange udfordringer i skole og fritid

 

Denne workshop henvender sig til dig, der gerne vil prøve Familie-, børne- eller tween/teen yoga, men ikke har tid til at komme hver uge.

 

Du samler en gruppe - og jeg tilbyder jer en dag med smil, nærvær og rum til alle uanset alder og erfaring.

 

Kontakt mig for et uforpligtende samtale.

 

Around the flower

Yoga betyder forening og handler om at have det godt, være handlekompetent og autentisk.

Yoga udvikledes så småt for over 5000 år siden og blev brugt af høje præster og lærde mænd i deres søgen efter højere stadier af indsigt og viden. De levede i dyb respekt og pagt med naturen og blev inspireret heraf. Langsomt udviklede yoga sig til et solidt fundament for indlæring, ved at kunne berolige kroppen og gøre sindet stille.

Mange forbinder i dag yoga med en serie af øvelser, af mere eller mindre akrobatisk karakter. Dette er kun en brøkdel heraf. Yoga indeholder forskellige anvisninger og redskaber for en optimal sundhed og balance af alle kroppens strukturer - fysiske såvel som mentale og følelsesmæssige.

Åndedrætsøvelser, meditation og personlige, såvel som sociale kompetencer er blot en del af en større helhed. Yoga er i sin enkelhed, verdens bedste og nemmeste træningssystem for vedligeholdelse af en sund og vital krop og et stærkt sind. Det er erfaringsbaseret og de positive effekter er videnskabeligt bevist, at yoga skaber fokus og er stærkt stressreducerende. Se bl.a.: https://www.institut-for-stress.dk/blog/yoga_blaa_stempel

Yoga er i dag den hurtigst voksende træningsform i verden, fordi alle kan være med, det virker og det skaber forening og sammenhold. Og så er det også sjovt!